Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program

Csongrád Megyei Felzárkózási és Esélyegyenlőségi Program
A Csongrád Megyei Önkormányzat a Széchenyi 2020 program keretében 100 %-os támogatási intenzitású 57 millió forintos összegű támogatást nyert, a projekt 2017. december 1-jével megkezdődött, zárását 2020. november 30-ra tervezzük.

A projekt legfőbb célkitűzése a célcsoportok (mély szegénységben élők, romák) szolgáltatási hiányainak, problémáinak feltárása, a beavatkozási területek dimenzióiban. A projekt keretében létrejövő Megyei Felzárkózási Fórum és az általa létrehozott két munkacsoport üléseinek kimeneteként, valamint a megrendezésre kerülő tematikus rendezvénysorozat által, létrehozásra kerül - a feltárt szolgáltatási hiányokon alapuló és a megoldásokat is tartalmazó - Szolgáltatási Út Térkép.

A Megyei Felzárkózási Fórum évente 2 alkalommal kerül megrendezésre, valamint háromhavonta munkacsoport ülésekre kerül sor a teljes projektidőszak alatt.

A projekt keretében generált megyei szintű együttműködések megerősítése és fenntarthatósága érdekében, Megyei Esélyteremtő Paktum megalkotására kerül sor.

A projekt azonosító száma: EFOP-1.6.3-17-2017-00003

Dokumentumok


Képgaléria megtekintéseCsongrád-Csanád Vármegyei Értéktár


Kapcsolat
Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.