Hungarikum pályázat 2020

Hungarikum pályázat 2020

A 2020-ban elnyert Hungarikum pályázat adatai:

A pályázat azonosítószáma: HUNG-2020/6472

A projekt címe: Értékünk Csongrád-Csanád megye

A támogatás összege (Ft): 3.999.991 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A Projekt megvalósítási helyszínei: Csongrád-Csanád megye (Magyarország)

A Projekt megvalósításának szerződés szerinti és a megvalósítás tényleges időpontjai:

  • kezdési időpont: 2020.03.23.
  • Támogatói okirat kelte: 2020.11.30.
  • befejezési időpont: 2021.08.31.

A projekt tartalmának bemutatása: A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Hungarikum 2020 pályázati felhívás keretében az I. célterület a) és c) alcélokra az alábbiak szerint:
I. a, Nyomtatott és elektronikus kiadványok, honlapok, filmek készítése:
- 4 témakör szerint 4*min. 60 másodperce promóciós videófilmek elkészítése
- 1 db min. 180 másodperces Megyei Imázs film készítése

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat Megyei Értéktárban szereplő értékeit kívánja népszerűsíteni rövid, turisztikai videó/promóciós filmek készítésével 4 témakör meghatározásával.

A pályázat a gasztroturizmus, Csongrád-Csanád megye gyógy- és termálfürdői, épített környezetünk és kulturális értékeink, illetve természeti értékeink köré épül. Rövid, minimum 60 másodperces turisztikai jellegű promóciós célú videóinkkal szeretnénk népszerűsíteni megyénk értékeit számos platformon, többek között a közösségi médiában, a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat hivatalos oldalain (facebook, saját honlap, illetve új turisztikai honlap), ahol kortól és nemtől függetlenül a lehető leggyorsabban érhetjük el a célközönségünket, illetve rövid távú céljaink között szerepel (tervezése folyamatban) egy új, 21. századi, pezsgő turisztikai honlap létrehozása, amelynek alapját Csongrád-Csanád Megye Értékei biztosítanák. Ezen honlapon a pályázat keretében létrehozott videókat fogjuk használni, így is teret biztosítva Csongrád-Csanád Megyei Értékek marketingjének.

A projektötlet és annak megvalósításának aktualitását jelentette, hogy 2020. június 4. napon Csongrád megye neve megváltozott a 19/2017. (X. 5.) OGY határozat értelmében, amelyet követően már Csongrád-Csanád megye megnevezés él. Fontosnak tartjuk, hogy e jeles eseményhez kapcsolódva hirdessük Csongrád-Csanád megye értékeit az elérhető legmodernebb technika alkalmazásával.

A 4 db 1-1,5 perces időtartamú videóink magas, 4K minőségben készülnének 360 fokos látószöggel, és azon értékeinknél, ahol releváns (elsősorban természeti és épített környezetünkben), légi felvételek készülnek.

Továbbá tervezzük Megyei Imázsfilm elkészítését min. 180 másodperces időtartamban szintén a Csongrád-Csanád Megyei Értékekről. Az imázsfilm sokoldalú és hatékony marketingeszköz, feltölthetjük honlapunkra, gyűjthetünk rá nézőket és lájkokat, reklámként használhatjuk az Interneten és a TV-ben, levetíthető rendezvényeken.

Mind a promóciós videók, mind a Megyei imázsfilm elkészítését szakértőkre bízzuk, beszerzés keretében, referenciákkal rendelkezőket választunk ki. A videók elkészítésének költségei minden esetben tartalmazzák a koncepció Megrendelővel történő egyeztetését (koncepció elkészítését), látványvilág megalkotását, helyszínre kiszállást, forgatást, vágást, utómunkát, esetleges szín és tónuskorrekciót, hang utómunkát, folyamatos kapcsolattartást a megrendelővel, a vágott és vágatlan anyag átadását a megrendelő részére.

A projektötletünk harmadik eleme a Hungarikum 2020 pályázat keretében tanulmányi utak megszervezése hét iskola javára a megye hét másik járásában. Tanulmányi utanként 14 fő diák és 2 fő kísérővel, 7x1 napos út utazási költségével és sofőr napi díjával, összesen 112 fő részére teljes ellátás biztosítása napi hideg és meleg étkeztetéssel, 112 fő részére baleseti biztosítással és 112 fő részére belépő jegyek biztosításával. A 7 db tanulmányi kirándulás helyszínei: a Szentesi, a Csongrádi, a Kisteleki, a Hódmezővásárhelyi, a Mórahalmi, a Szegedi és a Makói járás.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár


Kapcsolat
Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.