ÁROP pályázat

ÁROP pályázat- Jövő őszre elkészül Csongrád megye területfejlesztési stratégiai és operatív programja

Jelen dokumentum az ÁROP-1.2.11/A-2013-2013-0016 kódszámú pályázat nyitó sajtóközleményét tartalmazza.

Területfejlesztés dokumentumok


- Vállalkozói fórum Csongrád megye területfejlesztéséről

Jelen dokumentumban a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) együttműködésében 2013. október 7-én a CSMKIK székházában megtartott vállalkozói fórum összefoglalója található.

- Kistérségi fórum a Makó és környéki fejlesztésekről

Jelen dokumentumban a Makó és környéki fejlesztések ügyében 2013. október 27-én a Makói Polgármesteri Hivatalban megszervezett kistérségi fórum összefoglalója olvasható.

- Fórum a Csongrád és környéki fejlesztésekről

Jelen dokumentum a Csongrád városát és az egész kistérséget érintő fejlesztési lehetőségekről tartott egyeztetésről szól, amelyet 2013. október 31-én a Csongrádi Polgármesteri Hivatalban tartottak meg.

- - Szentesi területfejlesztési lehetőségekről egyeztettek

Jelen dokumentum szentesi területfejlesztési lehetőségekről szól, amelyek kistérségi fórum keretében kerültek megvitatásra 2013. november 14-én a Szentesi Polgármesteri Hivatalban.

- Fórum a Szegedi kistérség előtt álló fejlesztési lehetőségekről

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Szegedi kistérség településeinek polgármesterei és más képviselői részvételével 2013. november 20-án Szegeden megtartott fórumon elhangzottak összefoglalóját tartalmazza.

- - Energetikai munkacsoport ülésezett a szegedi Megyeházán

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei Önkormányzat által 2013. december 3-ra a Megyeházára összehívott energetikai munkacsoport ülésen elhangzottak összefoglalását tartalmazza.

- - Együttes ülést tartott a mezőgazdasági és vízügyi munkacsoport

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei Önkormányzat által 2013. december 3-ra a Megyeházára összehívott mezőgazdasági és vízügyi munkacsoport ülésen elhangzottak összefoglalóját tartalmazza.

- - Operatív munka folyt a megyei képviselők munkacsoport-ülésén a területfejlesztés kérdéseiről

Jelen dokumentumban a Csongrád Megyei Közgyűlés képviselőinek Csongrád megye területfejlesztési kérdéseiről 2013. december 4-én a Megyeházán megtartott munkacsoport-ülésén elhangzottak összefoglalása olvasható.

- - Összhangba hozták a megyei területfejlesztési elképzeléseket

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei Önkormányzat és Csongrád megye megyei jogú városainak képviselői, valamint a tervezésben részt vevő szakértők 2014. január 16-i egyeztetésén elhangzottakat foglalja össze.

- - A megyei járási hivatalok vezetőivel egyeztettek Csongrád megye területfejlesztéséről

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei önkormányzat által a Csongrád megyei járási hivatalok vezetőinek 2014. január 20-ra szervezett tájékoztató fórumon elhangzottakat, valamint az ott lezajlott egyeztetés eredményeit foglalja össze.

- - Megyei képviselőkkel egyeztettek a területfejlesztési programról

Jelen dokumentum a Csongrád Megyei Közgyűlés tagjai és a Csongrád Megyei Önkormányzati Hivatal munkatársai számára Csongrád Megye Területfejlesztési Programjáról 2014. február 3-án megtartott tájékoztatón elhangzottakat összegzi.

- - Külső szakértőkkel is egyeztettek Csongrád megye területfejlesztéséről

Jelen dokumentum a Csongrád Megye Területfejlesztési Programjáról, valamint gazdaságfejlesztési kérdésekről külső szakértőkkel 2014. február 17-én megtartott megyei önkormányzati egyeztetésen elhangzottakat foglalja össze.

- - Civil Fórum a megyei területfejlesztési kérdésekről

A dokumentum a Csongrád megyei területfejlesztési kérdésekről 2014. február 20-án megtartott Civil Fórumon elhangzottakat foglalja össze.

- - A LEADER HACS-okról egyeztettek Csongrád megye területfejlesztése kapcsán

A dokumentum a LEADER HACS-okról Csongrád megye területfejlesztési kérdéseihez kapcsolódóan 2014. február 20-án megtartott egyeztetésen elhangzottakat foglalja össze.

- - Agrár- és vízügyi kérdésekről egyeztettek Szegeden

Jelen dokumentum a Mezőgazdasági és vízügyi munkacsoport 2014. február 20-i ülésén elhangzottakat foglalja össze, ahol a Csongrád Megye Területfejlesztési Programja egyeztetési változatában foglalt agrár- és vízügyi ágazati prioritásokat vitatták meg a megyei szakmai szervezetek képviselőivel.

- - Kisteleken egyeztettek a Csongrád megyei gazdaságfejlesztési elképzelésekről

A Csongrád Megye Területfejlesztési Programja keretében készülő megyei gazdaságfejlesztési részprogram járási projektjavaslat-csomagjáról egyeztettek a Kisteleki járási fórumon 2014. március 20-án. A dokumentum az ott elhangzottak összefoglalóját tartalmazza.

- - Mórahalmon egyeztettek a Csongrád megyei gazdaságfejlesztési elképzelésekről

A Csongrád Megye Területfejlesztési Programja keretében készülő megyei gazdaságfejlesztési részprogram járási projektjavaslat-csomagjáról egyeztettek Mórahalmon 2014. március 20-án. A dokumentum az ott elhangzottak összefoglalóját tartalmazza.

- - Klaszter Fórumnak adott otthont a megyei iparkamara

Az intelligens szakosodás is szóba került a Csongrád megyei klaszterek fórumán, amelyet 2014. március 19-re hívott össze a Csongrád Megyei Önkormányzat. A dokumentumban az eseményen elhangzottak összefoglalója olvasható.

- - A megye területfejlesztési kérdéseiről egyeztettek Csongrádon

A készülő megyei területfejlesztési program gazdaságfejlesztési részprogramjáról kezdeményezett szakmai egyeztetést a Csongrád Megyei Önkormányzat Csongrádon 2014. március 25-re. A dokumentum az egyeztetésen elhangzottakat összegzi.

- - Makón is megvitatták a megyei fejlesztési elképzeléseket

Csongrád megye és a Makói járás területfejlesztési elképzeléseiről egyeztettek 2014. április 1-én, Makón. A dokumentum az egyeztetésen elhangzottakat összegzi.

- - Egyeztették a területfejlesztési elképzeléseket, javasolt projekteket Szentesen

Szakmai egyeztetést kezdeményeztek a készülő megyei területfejlesztési program gazdaságfejlesztési részprogramjáról Szentesen is. A dokumentum a 2014. április 2-i egyeztetésen elhangzottakat foglalja össze.

- - Összefésülték a területfejlesztési elképzeléseket Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhelyen 2014. április 10-én egyeztették a megyei és járási szintű területfejlesztési elképzeléseket. A dokumentum az egyeztetésen elhangzottakat összegzi.

- - Területfejlesztés: szakmai fórumnak adott otthont Szeged

A dokumentum a Szegeden 2014. április 11-én megtartott szakmai fórumon elhangzottakat összegzi a Csongrád megyei gazdaságfejlesztési részprogramhoz tartozó települési és járási projektjavaslatok és javaslatcsomagok kialakítása kapcsán.

- - Tematikus megbeszélés Csongrád megye területfejlesztése kapcsán Szegeden

Tematikus megbeszélést tartottak Csongrád megye területfejlesztése kapcsán Szegeden 2014. május 14-én. A dokumentum a fórumon elhangzottakat foglalja össze.

Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktár


Kapcsolat
Copyright © 2021. Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal. Minden jog fenntartva.